Ηλεκτρονικά καταστήματα

Είτε είστε μία μικρή επιχείρηση που κάνει τα πρώτα της βήματα ή μία μεγαλύτερη εταιρία που διαθέτει πολλά καταστήματα με πολλές πωλήσεις. Η εμπειρία μας στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις σας.

Δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και στις απαιτήσεις σας που επιτρέπουν την χρήση κουπονιών, λίστας επιθυμίας ειδική προσαρμογή και προβολή των προϊόντων σας καθώς επίσης διασύνδεση του καταστήματος σας με Τραπεζικά ιδρύματα για ολοκλήρωση των online πληρωμών.

Εσείς απλά θα πουλάτε τα φυσικά προϊόντα σας με τους τρόπου πληρωμής και αποστολής που έχετε ορίσει ή τις ψηφιακές υπηρεσίες σας. Μπορούμε μαζί να προσαρμόσουμε μία συγκεκριμένη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ηλεκτρονικά καταστήματα
Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων

Χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία του web και εστιασμένοι στη δουλειά μας σχεδιάζουμε λειτουργικές και εύχρηστες ιστοσελίδες.

Έτσι παρέχοντας λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα του επιχειρηματικού τομέα και φέρνοντας σας σε απόσταση από τον ανταγωνισμό.

Το τελικό προϊόν που σας παραδίδουμε διαφέρει, ξεχωρίζει και παράλληλα σας δίνει ένα δυνατό εργαλείο. Αυτό στα χεριά σας είναι ικανό να προωθήσει την εταιρία σας ή να πουλήσει τα προϊόντα σας σε αγορές που ήταν απρόσιτες με τα συμβατικά μέσα πώλησης.

Φιλικότητα προς όλες τις συσκευές ή αλλιώς Responsive Design

Κατά την διάρκεια του σχεδιασμού και κατασκευής της ιστοσελίδας σας, βελτιστοποιούμε τον κώδικα και το περιεχόμενο με τα διαθέσιμα εργαλεία μας. Ως αποτέλεσμα η ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα εμφανίζεται με τον σωστό τρόπο σε επιτραπέζιους ή φορητούς υπολογιστές και σε έξυπνα τηλέφωνα ή tablet.

Ένας έξυπνα σχεδιασμένα ιστότοπος ανταποκρίνεται σωστά στις ανάγκες όλων των συσκευών. Παράλληλα ο βελτιστοποιημένος κώδικας του σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε ή να διατηρήσετε τη θέση σας στις μηχανές αναζήτησης.

Responsive σχεδιασμός
Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, SEO

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, SEO

Οι μηχανές αναζήτησης είναι αρκετά έξυπνες αλλά χρειάζονται μία μικρή βοήθεια.

Αυτό ακριβώς είναι το SEO, να μπορέσεις να αυξήσεις την ορατότητα του ιστότοπου, να αυξήσεις την επισκεψιμότητα του και παράλληλα τις πωλήσεις.

Ο κόσμος του SEO θεωρείτε από πολλούς πολύπλοκος και δαιδαλώδης. Εμείς πιστεύουμε ότι τα βήματα είναι συγκεκριμένα. Συνδυάζοντας τις σωστές στρατηγικές βελτιστοποίησης αλλά και διασύνδεσης με τα κοινωνικά δίκτυα σας παρέχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα ταξινόμησης στις μηχανές αναζήτησης.

Web Hosting

Δείτε τι σημαίνει ταχύτητα και ασφάλεια στο Internet!

Σας προσφέρουμε μία απίστευτη γρήγορη λύση για το web hosting του site σας. Άσχετα εάν έχετε ένα μικρό site ή ιστολόγιο ή ένα απαιτητικό ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτουμε την κατάλληλη υποδομή για εσάς.

Έχοντας επιλέξει ένα από τα κορυφαία Data Center της Ευρώπης το πολυβραβευμένο Lamda Hellix. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε 100% uptime, SSD HD, τον ταχύτατο LiteSpeed αντί Apache, μέγιστη ασφάλεια και antispam της SpamExperts.

Ρωτήστε μας

Hosting
Yes We Can

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς;

Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε για τους στόχους σας και για το τι προσπαθείτε να επιτύχετε στον κόσμο του Internet. Μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα και να ξεκινήσουμε μία συνεργασία που συνήθως γίνεται σχέση ζωής.

Όλα θα ξεκινήσουν από εσάς και από την πρώτη επαφή που θα κάνετε μαζί μας. Χωρίς εντυπωσιασμούς και ξερή γλώσσα θα σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να υλοποιήσετε τα όνειρα σας και να αναρριχηθείτε στον ψηφιακό κόσμο.

Scroll to top scroll to top
Translate »