Πως δουλεύουμε

Η πρώτη επαφή

Όλα θα ξεκινήσουν με την πρώτη επαφή.

Απλά καλέστε μας, στείλτε μας ένα e-mail ή απλά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα σας.

Μιλήστε μας για εσάς

Ο υπεύθυνος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σε συμφωνημένη ώρα. Μαζί του θα συζητήσετε τους στόχους και το όραμα σας. Θα ορίσετε μαζί κάποιο χρονοδιάγραμμα και θα συζητήσετε για τον προϋπολογισμό σας. Με αυτό τον τρόπο καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας και είμαστε σε θέση να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι ανάλογα με την πολυπλοκότητα του project θα χρειαστεί και ο κατάλληλος χρόνος ώστε να γίνει η σωστή ανάλυση για να έχουμε μία ισορροπία απόδοσης και κόστους

Αναλύοντας τις απαιτήσεις σας

Δουλεύοντας με τις ιδέες και τις απαιτήσεις σας αναπτύσσουμε το πλάνο του project ενώ ταυτόχρονα αναλύουμε τα επιμέρους κόστη. Εσείς από την πλευρά σας θα μας βοηθήσετε απαντώντας σε απλές ερωτήσεις που θα μας καθοδηγήσουν στην ολοκλήρωση του στόχου.

Πρωτότυπος σχεδιασμός και προσχέδιο

Σε αυτό το σημείο το project σας παίρνει φυσική μορφή.

Σας παραδίδουμε τον πρωτότυπο σχεδιασμό που έγινε με βάση τους επιχειρηματικούς στόχους τις απαιτήσεις και προτιμήσεις σας. Βλέπετε τα πάντα να είναι στη θέση τους στο προσχέδιο που σας παραδίδουμε και σε αυτό το πρώιμο στάδιο αφού το μελετήσετε και το εξερευνήσετε  μπορεί να θελήσετε τυχόν βελτιώσεις ή διορθώσεις. Με βάση τις υποδείξεις σας εμείς θα προχωρήσουμε και θα ολοκληρώσουμε.

Ανάπτυξη του project

Σε αυτό το σημείο η ομάδα των developer ξεκινάει να εργάζεται ξεπερνώντας κάθε πρόκληση και προσφέροντας ένα εξαιρετικό τελικό προϊόν.

Χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα εργαλεία μας θα σας προσφέρουμε ένα τελικό προϊόν με υψηλή απόδοση, ασφάλεια και σταθερότητα.

Ποιοτικός έλεγχος

Ο ποιοτικός έλεγχος είναι ένα απαραίτητο στάδιο για την ολοκλήρωση του project. Σε όλο το φάσμα της ανάπτυξης γίνονται διαρκώς δοκιμές έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε άριστη ποιότητα.

Κάθε φορά που ολοκληρώνεται ένα στάδιο δοκιμών και ολοκληρωθούν και οι τελικοί έλεγχοι προχωράμε στο επόμενο στάδιο μέχρι το ολοκληρωμένο προϊόν να λειτουργεί άψογα

Ολοκλήρωση και παράδοση

Είναι η στιγμή που είμαστε όλοι χαρούμενοι, εσείς γιατί έχετε στα χεριά σας ένα νέο και πλήρως λειτουργικό web site έτοιμος να κατακτήσετε νέες αγορές και εμείς αισθανόμαστε βαθιά ικανοποίηση διότι μια νέα και ολοκληρωμένη δημιουργία γεννήθηκε από το μηδέν.

Πραγματικά μας αρέσει να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν και κέρδισαν από αυτό.

Υποστήριξη και συντήρηση

Η σχέση μας όμως δεν σταματά εδώ αλλά μόλις άρχισε.

Για τον πρώτο μήνα μετά την παράδοση του έργου θα είναι χαρά μας να σας παρέχουμε δωρεάν υποστήριξη και τυχόν αναβαθμίσεις που πιθανόν να υπάρχουν. Από εκεί και μετά είναι δική σας απόφαση εάν θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Μας αρέσουν οι μακροχρόνιες συνεργασίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες

Scroll to top scroll to top
Translate »